Post by reftarachcockstat on Feb 5, 2022 2:36:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλούς κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Πολύ καλός τρόπος για πολλές διαφημίσεις. Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 5-10 δευτερόλεπτα, μετά εμφανίζεται μια αγγελία 30 δευτερολέπτων, αν θέλετε να τριπλασιάσετε τα νομίσματά σας, παρακολουθήστε άλλη διαφήμιση 30 δευτερολέπτων, στη συνέχεια διεκδικήστε ένα έπαθλο, αλλά για να το διπλασιάσετε, δείτε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων, για να διεκδικήσετε επίτευγμα/δώρο στο τέλος σε κάθε επίπεδο, παρακολουθήστε άλλη διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Είχα εγκαταστήσει αυτό το παιχνίδι για λιγότερο από 5 λεπτά, προτού βαρέθηκα τις διαφημίσεις και το απεγκαταστήσω.
Είναι βαρετό γιατί είναι το ίδιο πράγμα ΠΑΝΤΑΝ, είναι ενοχλητικό λόγω των πολλών διαφημίσεων και ξέρω ότι πρέπει να βάλεις διαφημίσεις για να βγάλεις χρήματα, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, και για να το τελειώσω, με ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ μπαταρία για να το παίξω αυτό, προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και νιώθω ότι δεν πρέπει να το παίζουν άλλοι, αλλά δεν ελέγχω κανέναν, απλά γράφω μια γνώμη
Planet Craft: Mine Block Craft Aventură auba
Το τέλειο παιχνίδι για μένα. Θα του έδινα 5 αστέρια αν δεν είχε διαφημίσεις χωρίς λειτουργία αεροπλάνου.. Πολύ χειρότερο από το YouTube αλλά διασκεδαστικό. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι πρέπει να λάβει ενημέρωση. αρκετά σπάζοντας τους δικηγόρους, αλλά αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που το κατεβάζω, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Το πρώτο ήταν εύκολο, τώρα είναι πιο δύσκολο | είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια με κακή βαθμολογία που έχουν διαφημίσεις
φοβερό παιχνίδι! Το αγαπώ! περιγράφει τη ζωή πολύ σαν ομαδική εργασία. Είναι απλό αλλά ένα πρόβλημα. δεν περιλαμβάνονται όλες οι πολιτείες του κόσμου, αυτό είναι το πρόβλημά μου γιατί η χώρα μου δεν περιλαμβάνεται, αλλά είναι εντάξει. Λατρεύω το παιχνίδι!
Υπέροχα γραφικά παιχνιδιού για να παίξετε. Χρειάζεστε περισσότερη αναβάθμιση στην εφαρμογή προσθέτοντας στάδια σκληρών τουρνουά στην εφαρμογή για να παίξετε.
Join Clash 3D Arkade syv
Το χειρότερο όλων των εποχών. Κάθε κλικ πρέπει να βλέπετε μια διαφήμιση. ΑΠΑΙΣΙΟΣ!!!!
Μου αρέσει η ιδέα, αλλά υπάρχει μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε επίπεδο 5 δευτερολέπτων. Έπαιξε περίπου 10 επίπεδα και δεν υπήρχε ακόμα καμία πρόκληση. Μπορείτε κυριολεκτικά να κρατάτε το δάχτυλό σας στην οθόνη και να μην κάνετε τίποτα για να κερδίσετε.
If you can't escape from the deadly obstacles and lose a limb, or a few, don't worry! Our friendly jelly can continue the running for you, no rush, just clash
Το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις είναι βαρετό.
δεν είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά όλοι όσοι διαμαρτύρονται για διαφημίσεις είναι ενοχλητικοί, κυρίως επειδή μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης ή κάτι τέτοιο. είναι εντάξει παιχνίδι
Είναι εντάξει χάσιμο χρόνου για μια ίσως δύο ώρες. Μετά από αυτό, στην πραγματικότητα απλώς τρέχετε τα ίδια μαθήματα ξανά και ξανά. Το οποίο θα είχε πάρει ακόμα 3 αστέρια. Δεν είναι τόσο παιχνίδι όσο είναι μια μεγάλη διαφήμιση με λίγο παιχνίδι μεταξύ. Σχεδόν οτιδήποτε κάνετε και κάθε επίπεδο που κάνετε θα σας δώσει μια διαφήμιση. Και για αυτό παίρνετε 1 αστέρι
4 αστέρια γιατι έχει λίγους χαρακτήρες κατάταλα πολύ καλό
Απόλυτα λογικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικά προβλήματα με το συνολικό προϊόν. Πρώτον, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις από ό,τι παίζοντας. Κάθε φορά που ξεκλειδώνετε νέο κάλυμμα κεφαλής, πρέπει να παρακολουθείτε μια άλλη διαφήμιση για να το ανακτήσετε και όταν πολεμάτε τα μεγάλα αφεντικά στο τέλος κάθε επιπέδου, τα νομίσματα που ξοδέψατε για να βελτιώσετε το όπλο και τις ασπίδες σας δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ανεξάρτητα από το επίπεδο που φτάσετε.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Πραγματικά κακή εμπειρία.
Λαμβάνετε μια διαφήμιση κάθε δευτερόλεπτο gameplay ό,τι κι αν γίνει... Δεν είναι πραγματικά γρήγοροι ή τίποτα. Μπορείτε να κερδίσετε κέρματα, αλλά έχετε πολύ περισσότερα επιπλέον εάν παρακολουθείτε βίντεο... Η επιλογή "όχι ευχαριστώ" βρίσκεται κάτω από το βίντεο ρολογιού για να επιλέξετε περισσότερα νομίσματα, είναι επίσης γκρι, οπότε μετά βίας το βλέπετε. Για μένα είναι διασκεδαστικό για 10x παιχνίδια
Λοιπόν, αφού διάβασα τα σχόλια άλλων για αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι πρέπει να παίξουν αυτό το παιχνίδι εκτός σύνδεσης, επειδή το έχω παίξει εκτός σύνδεσης και είναι απολύτως εκπληκτικό. Κατεβάστε το τώρα.
Εδώ μπορείτε να παίξετε το Airport Clash 3D. Το Airport Clash 3D είναι ένα από τα επιλεγμένα παιχνιδια multiplayer. Παίξτε Airport Clash 3D δωρεάν και
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, μπορείτε να χτίσετε το κάστρο σας και να αναβαθμίσετε το όπλο και την ασπίδα σας. Το μόνο πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι οι διαφημίσεις, οι διαφημίσεις καταστρέφουν το παιχνίδι γιατί κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα επίπεδο θα λαμβάνετε μια διαφήμιση και είναι πολύ ενοχλητικό. Αν σκέφτεστε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, κάτι που δεν θα μου άρεσε αν μισείτε τις διαφημίσεις μετά από κάθε κίνηση, τότε προτείνω να απενεργοποιήσετε το WiFi και τα δεδομένα σας.
Πολύ ωραίο παιχνίδι. Σήμερα το κατεβάσα. 👍👍👍👍
Παίζεις μια πίστα, βλέπεις 3 λεπτά διαφημίσεις και πάει λέγοντας.
Αυτό χάνει πολύ χρόνο. Πρώτα απ 'όλα, μπορεί να υπάρχει κουμπί παράλειψης όταν ο κόσμος τσακώνεται; Δεύτερον, όταν υπάρχουν 2 ευκαιρίες διαφήμισης, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΟΥΜΠΙ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ή ΟΧΙ!
Join Clash 3D Zręcznościowe mxvx
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό και πολύ πιο απλό στο παιχνίδι. Αλλά δεν υπάρχει περίπλοκη δημιουργικότητα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ χάλια να επαναλαμβάνεις παρόμοια εργασία ξανά και ξανά. Ολοκλήρωσα το επίπεδο 1 έως το 60, αλλά και πάλι δεν υπάρχει τίποτα νέο σε κάθε επίπεδο. είναι ακόμα το ίδιο. Προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τις εργασίες σας και πολύ περισσότερες δραστηριότητες
Γεμάτο διαφημίσεις και εύκολο στην επίλυση. Δεν υπάρχει καμία πρόκληση
Παιχνίδι Εγγραφείτε & Clash 3D σε απευθείας σύνδεση. Παίξτε ...
Nike Zoom Vaporfly Next · nike zoom kobe vi hollywood 3d printing miles city ... 09:00 - 20:00. Δευ - Παρ.: 09:00 - 21:00. Σάββατο. 09:00 - 20:00. Join us.
Παίζοντας 10 λεπτά σημαίνει παρακολούθηση διαφήμισης 30 λεπτών. γελοίος. θα διαγράψει το παιχνίδι αμέσως
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι τώρα. Μου αρέσει γιατί μπορείς να το κάνεις απλό παιχνίδι ή να το κάνεις πιο δύσκολο κατά την κρίση σου. Δεν είναι ποτέ απογοητευτικό απλά διασκεδαστικό
είναι ωραίο. 👌
Όταν πολεμάμε με εχθρούς οι πιο αδύναμοι στρατιώτες μας θυσιάζονται ενώ οι άνδρες με τα όπλα περπατούν αλλά δεν χτυπούν τον εχθρό, κάτι που οδηγεί περαιτέρω στη μάχη του μόνου μας ένοπλου στρατιώτη που στο τέλος καταλήγει σε απώλεια. Κατά τα άλλα η ιδέα πίσω από αυτό είναι φοβερή.
Είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν υπερβολικές διαφημίσεις για μένα. Αν δεν υπήρχαν τόσα πολλά, θα έδινα 5 αστέρια.
Παίξε Τώρα · Chicken Shooter: Galaxy Attack New Game 2021 Chicken Shooter: ... heroes to battle and clash swords with formidable foes on the battlefield
Παίζω Crowd Run · Σε σύνδεση παιχνίδι - FreeGamesBoom
Παίξτε για 20 δευτερόλεπτα και καταλήξτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 20 δευτερολέπτων. Μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο, παρακολουθήστε μια διαφήμιση 20 δευτερολέπτων. Αναβαθμίστε κάτι, δείτε μια διαφήμιση. Υπάρχουν φορές που έπαιξα 20 δευτερόλεπτα και έπρεπε να δω διαφημίσεις για ενάμιση λεπτό. Αυτό γίνεται μετά από κάθε 20 δεύτερο γύρο. Σοβαρά, καταλαβαίνω ότι βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις, αλλά πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει αυτό όταν οι άνθρωποι απεγκαθιστούν αφού παίξουν για λίγο. Λιγότερες διαφημίσεις και μπορεί να κρατήσετε τους ανθρώπους να παίζουν περισσότερο και να διατηρήσετε πραγματικά το παιχνίδι. ΑΠΕΚΤΑΘΗΚΕ
Μια διαφήμιση σε κάθε επίπεδο; Έδωσε την «επιλογή» να διπλασιαστούν τα κέρδη βλέποντας μια διαφήμιση. Επέλεξα να μην το κάνω. Έδειχνε τη διαφήμιση ανεξάρτητα.
Διαφήμιση στη μέση ενός επιπέδου; Στην πραγματικότητα δεν με πειράζει αυτό το παιχνίδι, αλλά ήμουν κυριολεκτικά στη μέση ενός επιπέδου όταν μόλις εμφανίστηκε μια διαφήμιση. Αστειεύεσαι? Απεγκαταστάθηκε.
Join Clash 3D Pelihalli qwif
Είναι λίγο άδικο
γεμάτο διαφημίσεις, αν και ωραίο παιχνίδι το χαλάει το γεγονός ότι για να παίξεις μια πίστα κάνεις 2 και 3 λεπτά
Πρωτάκη
Ειναι πολυ καλο και στειο😂
Καλούτσικο είναι καλούτσικο είναι
Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά..... Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι λίγο περίεργο γιατί όταν παίζω αυτό το παιχνίδι το τηλέφωνό μου πάντα κολλάει ενώ παίζω μόνο αυτό το παιχνίδι
Join Clash 3D Zręcznościowe mxvx
Δεν είναι κακό είναι ειλικρινά ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε στα καπέλα όπως fanf hats ή κάτι τέτοιο, αλλά οι διαφημίσεις είναι λίγο για το πρόβλημα, αλλά συνηθίζεται τα παιχνίδια να έχουν διαφημίσεις
Σε αυτό το παιχνίδι, όταν κέρδισαν το βασίλειο , μπορούν να σηκώσουν τη σημαία διαφόρων χωρών, να σηκώσουν επίσης τη σημαία της χώρας μου, ώστε να μπορώ να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι
χάλια είναι χάλια είναι χάλια είναι το παιχνίδι είναι χάλια
Το Among Us ήταν το πιο περιζήτητο παιχνίδι και για τον ...
The adaptation of the Internet into the regular traditional bingo game was considered as one ... The Many Things You Can Do in 3D Virtual World GamesΔιάβασε
Πάρα πολλές διαφημίσεις, κάθε 5 δευτερόλεπτα είναι μια διαφήμιση που πρέπει να παρακολουθήσετε. Δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε εκτός και αν αγοράσετε την εφαρμογή, το θέμα είναι ότι δεν αξίζει τα $. Δεν θα με πείραζε καν οι διαφημίσεις αν μπορούσατε να παίξετε περισσότερα επίπεδα μεταξύ της παρακολούθησης διαφημίσεων ή εάν τα επίπεδα ήταν μεγαλύτερα, αλλά τα επίπεδα διαρκούν από 5 έως 20 δευτερόλεπτα και μετά αναγκάζεστε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο διαφήμισης 30+ δευτερολέπτων, εκτός αν θέλετε για να αγοράσετε την εφαρμογή. Απλώς δεν άντεξα, νόμιζα ότι θα έχανα το μυαλό μου και έπρεπε να διαγράψω την εφαρμογή.
Του έδωσε 3 αστέρια. Σε πολλές διαφημίσεις. Απλώς δεν μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιχνίδια για κινητά. Λόγος 1: Διαφημίσεις. Γιατί κάθε παιχνίδι για κινητά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις;;; Λόγος 2: Οι προκλήσεις. Είναι να πω ότι δεν έχω χάσει ποτέ έναν γύρο σε αυτό το παιχνίδι. Τα παιχνίδια για κινητά μπορεί να είναι αρκετά βαρετά :/
Join Clash 3D Arkade syv
Περισσότερες διαφημίσεις παρά παιχνίδια
Join Clash 3D Pelihalli qwif
Καλή ιδέα και παιχνίδι, αλλά ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Ως εκ τούτου, έχασε την υπομονή και το ενδιαφέρον. Καταλαβαίνω ότι ο προγραμματιστής πρέπει να βγάλει χρήματα. Αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του παιχνιδιού και των διαφημίσεων. Η αναλογία των διαφημίσεων προς τον χρόνο αναπαραγωγής είναι 3:2 στην καλύτερη περίπτωση. Για να συνεχίσετε το παιχνίδι, οι διαφημίσεις είναι υποχρεωτικές και όχι προαιρετικές για ειδικές ανταμοιβές όπως σε πολλά παιχνίδια. Απεγκαταστάθηκε.