Post by reftarachcockstat on Feb 5, 2022 2:45:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Опитах, няма лошо, просто добави още неща. Моята 7-годишна сестра видя рекламата и не се изплаши като другите деца. Тя е много нежна. Имаше един човек, който каза, че не препоръчва за деца под 12 години и друг, който каза, че децата ще бъдат травмирани! Аз съм на 8 години не разбирам защо хората мислят така за нас,няма да се ТРАВМАТИЗИРАМ!!! Препоръчвам за деца, защото ни учи как да правим смутита.
Тази игра е много хубава. Стигнах до 150 дни, но много реклами идват в тази игра. Моля, моля да спрете рекламите в тази игра And the Ghost 👻, когато искат сок, имат нужда от домати sadela и други, чувствам, че просто повръщам този път Много ми харесва тази игра😘😘🤩🤩
Blend It 3D Nezahtjevne igre vztz
Това е наистина забавно за игра и е идеално просто да се отпуснете и да не правите нищо друго, освен да продавате сокове 😊🍹
Страхотна игра, обичам я, но мразя рекламите. Обичам графиката повече от всичко в играта
Да, обичам тази игра, тя е невероятна игра
Не е лошо, но. Твърде много добавки
Обичам тази игра твърде много. Но трябва да дадете повече пари и повече награди, но аз обичам тази игра твърде много. Сега давам само 4 ще очаквате думите ми ще ви дам 5 звезди. Но аз обичам тази игра твърде много. благодаря, че ми даде шанс. Благодаря ти
Първо ниво и вече има реклама? Това не е игра, това е реклама за игра.
преобразуване на изображение в ефект на скица с молив ...
Така че аз харесвам тази игра, но всеки път, когато щракнете върху реклама, тя казва Ad not ready! Така че може би го поправете и може би добавете още неща, а също така купих всяка постелка. Но не мога да накарам тази, която наполовина да гледате реклама, така че затова аз дадох 3 звезди повече късмет следващия път!
Всъщност не е толкова забавно. Трябва да похарчите много пари за маси, блендери и други неща
Моля, добавете ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ФОТОЧУВСТВИТЕЛНИ ПРИЗРИ към вашите реклами тук. Има толкова много реклами, които се опитват да се възпроизвеждат едновременно, че това кара екрана да блесне и да мига бяло и черно много бързо. Това може да бъде изключително опасно.
Blend It 3D Gündelik cwtt
Яко
Добре идея, но добавките са доста обезпокоителни. Освен това фактът, че можете да смесвате пръстите си, е смущаващ.
Това е добра игра, но е страшно да се приближава до . Хорте. И кръвта е във вас. Купа 😱
Би било страхотна игра / загуба на време, ако можете да премахнете всички много реклами
Blend It 3D файл абсолютно безплатно. Blend It 3D е Казуални Android
Казуални
Броят на рекламите без думи. Моля, започнете да работите по-бавно с рекламите. Не ги поставяйте след всяко завъртане или рунд. Причината, поради която дадох на тази игра 3 звезди, е, защото е задоволителна. Но рекламите съсипват всичко. Моля, поправете реклами.Представете си, че играете тази игра за 30 минути.САМО ИГРАТА.И рекламите ще я направят 1ч.Някой с безпокойство може да инсталира това и да се появят 10 реклами.О, не...Но моля, вземете този преглед и моля, прочетете го, докато тук. Благодаря.
Тази игра е много досадна, защото има реклама след всеки отделен сок, който приключите с приготвянето.
КРАСОТА | Страница 29 | Befit
Unikatt
Добре е, но мисля, че има нужда от малко повече характер, добавен към него
Харесвам това .не е лошо хубаво е .но една реклама е за един кръг 😈 хубаво е 😄
5 зв Супер е
Според мен си струва много е каква не се мислите а теглете
Brawl Stars მძაფრსიუჟეტიანი ilq
Blend It 3D Santai srg
Супер
Blend It 3D கேஷுவல் ddp
Прекалено е пристрастен към брат ми
Това е добра игра, защото трябва да я украсите така, както човекът иска да бъде и получавате нови декорации, като че имам нова чаша висока, а вие някои смешно изглеждащи хора, като че имам робот, който иска смути с 2 телефона 1 сладолед
Обичам тази игра. Това е игра, в която смесвате плодове. Това, което не харесвам в тази игра, са рекламите. Може ли да премахнете рекламите, моля. Благодаря ти
Feeldo авто аудио Cd / Dvd-плейър 16pin Android адаптер ...