Post by granudletgiri on Mar 4, 2022 21:00:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas auksas ▞▞▞
▞▞▞ Candies \u0027n Curses 2022 version ▞▞▞
Įsivaizduokite, kad žaidimas grįžo senais laikais (dar žinomas kaip su širdimi Hitpoint šiandien nėra skaitomas, bet vienas smūgis ir vienos širdies nebėra, tai bus košmaras kovoti su galutiniu bosu)
Kita programa su iššokančiais langais prideda: aš atsisakau, kad mano laikas būtų švaistomas tokioms gudrybėms ir laiko švaistymui, kai egzistuoja kiti žaidimai, kurie netraukia tokio tipo BS.
Negalima žaisti keliuose skirtinguose telefonuose dėl klaidos, dėl kurios viršininkai tampa nematomi. Ši klaida buvo žinoma jau daugiau nei metus. Aš tikrai noriu įvertinti šį žaidimą aukščiau, bet tokia žaidimo klaida yra kažkas, kurią reikia greitai arba mažiausiai pataisyti. Ne tik atidėkite į šalį kaip „O, gerai. Atspėk, jūs tiesiog turite gyventi su tokiu“ sandoriu
Žaidimas tikrai geras, 90-ųjų vaikai labai mėgsta tokius žaidimus, bet neseniai nusipirkau, tai paėmiau pinigus, bet niekada nedaviau prekės, ištaisykite tai kuo greičiau.
Žaidimai puikūs, bet sandorių žaidimas yra tikrai klaidingas.. Aš negaliu nusipirkti plazmos eglės atnaujinimų, nors turiu pakankamai sielų. Tai nepaprastai apsunkina išsilyginimą, lėtą ir nuoširdžiai vargina :/
Šis žaidimas man per dažnai sugenda. Iš tikrųjų tai tampa atgrasymo priemone. Kartais jis sugenda, kai tiesiog atidarau žaidimą! Manau, kad šiame žaidime yra keletas gražių elementų ir patinka tema, aš tiesiog nemėgstu žaidimo. Man patinka jo paprastumas ir menas – tačiau manau, kad saldainių tikimybė yra labai maža, o iš tikrųjų jų nėra tiek daug. Apskritai, miela, bet nemanau, kad per ilgai išlaikys mano dėmesį.
Būtų puiku, bet lygių užbaigti neįmanoma. Mirštate vieną kartą, o tai grąžina jums šešis atvejus, ir jūs grįžtate į pačią pradžią. Pašalinta.
Candies 'n Curses არკადული tzz
Nnnnnnnbiçeeeeee!!!!!!!¡
Candies 'n Curses Arkády dqe
Žaidimas labai smagus. Dėl atnaujinimų mirti nebijoma. Tai labai paprastas ir žavingas niekšas, kuris sukelia priklausomybę. Tačiau viena nedidelė problema, su kuria nesusidūriau su kitais žaidimais, yra ta, kad kai žaidime gaunate „Google Play“ laimėjimą, jūsų veikėjas nustoja reaguoti į bet kokį įvestį. Priešai nuolat juda, todėl būsite sukrėsti ir būsite sumušti už tai, ko nevaldote. Prašau pataisyti tai!!
Labai smagus žaidimas, bet užšąla kas 1 ar 2 raundus ir priverčia mane išeiti ir vėl jį paleisti.
Labai pasikartojantis. Griežtas šlifavimas su labai lėtu atlygio progresu. Tie patys 5 lygiai vėl ir vėl ir vėl. Žaisti šį žaidimą tikrai nuobodu ir baisu. Taip pat daug elementų, kuriuos reikia mokėti už laimėjimą! Laikykitės atokiau nuo šio. Jūs buvote perspėtas.
Nuostabus žaidimas! Tai labai smagu ir labai rekomenduoju. Vienintelė priežastis, kodėl nesuteikiau jam 5 žvaigždučių, yra ta, kad nežinau, kaip uždėti pakabukus ant žibintų / žibintuvėlių ar hpw, kad juos nuimčiau. Taip pat yra klaida, prie kurios Molly šokinėja, kai noriu, kad ji pasisuktų arba atvirkščiai.
Candies 'n Curses Arked uvdp
Kelias minutes, kol žaidžiau žaidimą, man jis patiko, tik bėda ta, kad atrodo, kad ekranas nesuderinamas su mano telefono ekranu, tikiuosi greitai sutvarkysite
Atrodo smagu žaisti, bet patekti į 2 lygį sunku. Taip pat galėčiau pašalinti. Kokia nauda, kai man neįmanoma bent jau praeiti?
Mygtukas "naujas žaidimas" neveikia. Net negali žaisti žaidimo.
Atsisiunčiau žaidimą, nes "kodėl gi ne?" bet galiausiai nusipirkau paleidimo pakuotę, nes man ji patiko! Tai nesąžiningas platformingo žaidimas, kurį taip paprasta žaisti vienu pirštu, bet toks pat sudėtingas kaip ir kitus nesąžiningus žaidimus. Kadangi tai yra mobilusis žaidimas, tai turi būti įprastesnė, naudojant įprastinę mechaniką (pvz., atrakinant ginklus ir pan.). Jei kada nors įsigysite ką nors iš žaidimo, nusipirkite prekę be skelbimų, kuri, be skelbimų pašalinimo, suteikia jums 2 sielas ir nemokamą tęsinį amžinai!
Man patinka šis žaidimas vienas iš mano mėgstamiausių, puikios detalės ir žaidimo grafika. ir aš dar nepatyriau jokių klaidų. Tačiau vienas dalykas, kurį turiu su šiuo žaidimu, yra tai, kad jokiu būdu negaliu atkurti pradinių gamyklinių žaidimo nustatymų. bet kitaip, kad neturiu ką pasakyti... Tiesiog norėčiau, kad jie tai padarytų ir nereikėtų įsigyti naujo telefono kaip vienintelio galimo būdo ir priemonių.
Paprastas žaidimas su paprastais valdikliais, kur sudėtingumas slypi pačioje mechanikoje. Tai buvo lengvas žaidimas ir lengva žaisti visą gyvenimą greitai atsisėdus. Visi tikslai, su kuriais susidūriau iki šiol, yra labai pasiekiami, o mikro sandoriai, nors jie pagreitina patirtį ir sumažina šlifavimą, niekur neradau „būtina pirkti norint tęsti žaidimą“. Beveik viskas yra pagrįstai pasiekiama naudojant tokį mažą laiko kriauklę.
Gana gerai, bet, sakyčiau, turėtų būti kur atrakinti įsigytus daiktus, pavyzdžiui, kostiumus. Ir galbūt reikėtų padidinti lėtą lašelinį išteklių, tokių kaip ektoplazma ir sielos, tiekimą. Veda prie nuolatinio šlifavimo. Kas šiek tiek erzina. Grafika, muzika ir garso įrašai yra fantastiški. Geras žaidimas, bet gali prireikti nusipirkti 10 USD be papildomo mtx, kad žaidimo sesija būtų sklandi. Galiausiai, žaidimas yra „neprisijungęs“, kol atidarote programą prieš prarandant telefono paslaugą.
Mielas ir geras žaidimas, bet aš nematau viršininko, nežinau kodėl, todėl aš įstrigu tame lygyje
Negaliu žaisti iš karto po įkėlimo ekrano, jis ištuštėja, bet muzika ir garsai vis tiek groja
Kai paspaudžiu startą, jis sugenda.
Žaidimas ne man, bet suprantu, kaip žmonės gali juo mėgautis. Jame naudojamas retro 32 bitų meno stilius, kuris yra labai mielas, jei to mėgstate. Žaidimas yra paprastas ir priklauso nuo reflekso nei strategijos. Jūs turite pataikyti į vaiduoklius savo žibintuvėliu (esančiu priešais jūsų ženklą), kitaip būsite sugadinti.
Dėl atminties nutekėjimo žaidimas labai vėluoja. Maniau, kad atsikračius skelbimų būtų galima šiek tiek tai pataisyti. Ne.
Candies 'n Curses Παιχνίδια arcade rjse
Visų pirma, šio žaidimo menas atrodo nuostabiai! Taip pat buvo smagu stebėti mažą istoriją. Žaidimas kartais gali būti sunkus, bet išsiaiškinus boso modelius, tampa daug lengviau.
Pats žaidimas yra puikus, jame yra daug ginklų, kuriuos gali naudoti bet kokio tipo vaiduoklių medžiotojai, menas yra nuostabus, paslėptas istorijas smagu atrasti, o žaidimo eiga apskritai smagu! Tačiau 5 lygyje (įprastas režimas) yra klaida, kai atgaivinsite nuo žavesio, p. King užšąla ir jūs turite uždaryti programą ir vėl ją atidaryti. Taigi nebūtų per daug problemų, jei man nereikėtų kiekvieną kartą paleisti viso lygio iš naujo. Ištaisykite šią klaidą!
va
Tai tikrai labai įdomus žaidimas ir norėčiau jį įvertinti 5 žvaigždutėmis. Bet turint galvoje, kaip visos mano pastangos iš žaidimo neprisijungus dingo, kai vėl prisijungiau prie interneto, yra tiesiog skausminga. Iš 18 lygio sugrįžau į 6 lygį. Gerai, kad nieko nepirkau. Ne, ačiū, aš tiesiog ištrinsiu žaidimą.
Būtų puiku, jei po trečio lygio būtų patikrinimo punktas, todėl jums nereikės pradėti visko iš naujo
problema su sveikatos juosta, du smūgiai ir tavęs nebeliko bdw aš turiu 18 širdžių...
Pagrindinis mano nusiskundimas yra tas, kad nematau karaliaus vaiduoklio, barono vaiduoklio, piromanterių, nekromantų ir t. t., todėl negaliu nei išvengti, nei matyti jų atakos, o tai erzina, kai bandau sugauti viršininką. elementus, pataisykite tai
Maniau, kad įvertinau žaidimą! Nuostabu, man tai labai patinka, šaunūs spraitai, nuostabus žaidimo būdas. Vienintelė problema yra ta, kad skelbimai, skirti atgaivinti ir padvigubinti sielas, neveikia. Jei paspausite "žiūrėti skelbimą", kad atgaivintumėte Molli, ji tiesiog mirs, nieko neatsitiks, jei paspausite "žiūrėti skelbimą", kad padvigubintumėte sielas, bet būsite užrakinti ir mygtukai nieko nepadarys ir galėsite iš naujo nustatyti žaidimą, kad galėtumėte žaisti toliau. Šis žaidimas būtų tobulas be šios klaidos
8 Ball Pool Esportes rpeq
Pats žaidimas, kai pirmą kartą jį gavau, buvo tikrai šaunus; Negalėjau jo nuleisti. Bet tai buvo prieš porą mėnesių ir po gal 3 savaičių jis tiesiog sudužo mano telefone ir dėl kokių nors priežasčių neatsidarė. Keliose paskyrose bandyčiau pašalinti ir iš naujo įdiegti žaidimą, bet niekas nepadėjo. Dabar po kelių mėnesių aš jį dar kartą įdiegiau ir pagaliau jį galima žaisti, bet dėl tam tikrų priežasčių nematau pirmojo vaiduoklio boso. Nežinau, ar tai jiems visiems, nes (akivaizdu) aš mirštu kiekvieną kartą.
Man patinka šis žaidimas, jis labai įdomus, bet jis sutrinka ir aš turėjau jį ištrinti du kartus, nes jis tiesiog pasidarė juodas, o antrą kartą, nes buvo naujinimai, ir jis neišnyks, nors aš jį jau atnaujinau!