Post by granudletgiri on Mar 4, 2022 21:22:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iskustvo ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Bez laga ii ao sam 1998 i ispao sam ali nema veze instalirajte je odmah
Snake.io: Fun Battle .io Games Екшън xyg
Sjajna igra, ali 3 zvjezdice jer me reklame toliko razočaraju
Ovo je stvarno zabavna igra, 100% preporučam, nema nikakvog zastoja kada igram Aswell! Ima bilo kakvih dodataka ječma osim ako ih ne zatražite. Ali jedna stvar kada igram Obično je jako lako doći do 1. mjesta, osim što je to stvarno zarazna igra 👏
Nemam pojma kako se baviti svakodnevnim izazovima kože ili youtube videozapisima za otključavanje određenih zmija, ali ova igra je još uvijek prilično zabavna
Ovo je dobra igra, ali previše oglasa. Shvaćam da vi dečki morate zaraditi svoj novac, ali kao igrač koji vidi skočne prozore i svaki oglas nakon što umrete ne želim igrati.
Slither & Snake Game .io games twist!
Prvo, igram ovu igru svaki dan. To je tako ovisno! Imam problem s reklamama i stvarima svaki put kad umreš, AD. Znam da želiš zaraditi od ove igre, ali...uspori ne treba ti toliko. Preporučam, ali pazite na oglase.
Uglavnom reklama nakon svake utakmice.
jako zabavno i izazovno, moj brat i sestra su također zaljubljeni, ništa za popraviti. Dakle, ovo je ljubav U svakom slučaju, instalirajte, postoje svakodnevni izazovi zabavni skinovi i još mnogo toga!! Preklinjem vas sve da ga instalirate. Hvala! ! ♤♡♢♧☆ Uredi- super je, ali želim svaki dan tamo kao besplatnu tajanstvenu kožu pa sam se sada razotkrio i ocijenio 3 zvjezdice
Snake.io Aksyon ufqu
Odlično!!!
Ova igra nikad ne stari. Zaista je zabavno i možete ga iskoristiti za gubljenje vremena.
Stvarno volim !!! Ova igra i što više igram sve više dobivam različite zmije, ali tko je stvorio ovu igru trebao bi biti kraljica ili kralj!!!
Ova igra je cool, ali ima mnogo reklama
Dobra je igra, ali morate riješiti glupi problem sa zmijom koja se kreće u online modu i malo olakšati
To je jako lijepa igra do 15 godina, ali svaki put kad ne mogu igrati bit će joj dosadno nakon što je postao kralj, ne znam što da radim
Snake.io: Fun Battle .io Games Jangovar wgxf
Ova igra je pomalo laka
Sviđa mi se ova igra, ali nema opcije pauze, molim te napravi opciju pauze pa ću ti dati pet zvjezdica.......😊😊😊
Nekad sam volio ovu igru. Sada imate previše tih sićušnih zmija koje mogu ići PUNO prebrzo. Uvijek se pojavi kad ti ide sjajno. Izvucite neke od njih natrag. SMIJEŠAN!
Creatur.io brings you the io eating games you know and love! If you enjoy addicting games, you'll love creatur.io! This classic browser game is now
Zabavna igra! Baš kao da biste trebali napraviti igru, pa ako želite naletjeti na njih, možete je dodati, možete barem učiniti ponovno pojavljivanje bez reklama i još jedna stvar da točkice budu 2x veći. MOŽETE JE PREUZETI AKO ŽELITE DA JE TO ZABAVNA IGRA
Tears of Themis Simulator liow
Snake .io trò chơi trực tuyến Hành động ftwl
Jako mi se sviđa a pogotovo osvajanje drugih zmija!!!🐍🥳
postanite slither ios najveća zmija koja se slijeva s najboljim jogos de slither io mogućim slither ... Snake.io Games APK.
To je vrlo zabavna igra i zasigurno bih je preporučila bez puno reklama😝
Ne sviđa mi se ažuriranje i još toliko dodataka, mrzim ga i sve više zaostaje i svaki put kad završim rundu pojavi se dodatak
Sjajna je aplikacija, sviđa mi se, ali postoje dva oglasa koja možete pogledati da biste još jednom skrenuli tamo, možete imenovati svoju zmiju, a moje zmije je lola, to je slatko ime, ali stalno ga mijenjam.
Ova igra je jako dobra i cool, igrajte ovu igru puno, možda vam se sviđa, prvi put kada sam probao ovu igru nije mi se svidjela, ali sada je jedna od mojih omiljenih igara.
Nije mi se svidjelo😡 Više mi se svidio originalni WAY i želim ga natrag! Nikad se nisam zabavljao s ovim! Ova igra je potpuna nesreća sada se sjećam kada sam mogao sjesti i igrati SATI i pričati SATI. Nova verzija je sranje 😕 prelako je osvojiti, prebrzo dobivate bodove! Sjećam se koliko je ovo nekad bilo izazovno, tada je bilo puno bolje. 1 zvjezdica gotovo.
Izvrsna igra Većina ljudi se žali na reklame pa jednostavno isključite internet
Prekrasna igra, lijepa grafika i sve, ali karta je premala, molim da bude velika hvala 😊
Guide For Slither.io by Bran zaga manti
Vrlo zabavno, ali lako... zapravo se ne igrate s drugim ljudima. Oni su 100% samo računala. Kad budete igrali puno, primijetit ćete.
Oglasi. Tako puno.
To je stvarno dobra igra s odvratnom količinom oglasa bez značenja
Jel neko imao vise od 6347? :*
Ova igrica je najgora vise mi se sviđa stara igrica snake🤢
Stvarno zabavna igra. Preporučite ga. Nemam verziju oglasa! Vaš rezultat je prevelik na ekranu i smeta u igri. Volio bih da se zaokruženo tijelo zmije polako steže dok idete uokolo kao u drugim igrama sa zmijama. Ovo je da na kraju vidite tko ima najviše strpljenja da odustane ako je opkoljen. Volio bih da je tamo više pravih ljudi protivnika.
To je jako lijepa igra za djecu, sve je divno Za djecu i volim je iako je frustrirajuća